0898 745723
Позвънете ни!
info@4posokibg.com
Пишете ни!

Почивка в Албания, Ксамил, Саранда, на море в Албания

Почивка в Албания, екскурзия до Албания Почивка в АЛБАНИЯ, Екскурзия до Албания

Почивка в Албания в Esal Hotel 4*

за дати от 07.06.2022г.,
8 дни/7 нощувки

Цена от 832 лв. на човек

Цената е на човек в ЛЕВА
Хотелът се намира на 36 км от летище Тирана, на 7 км от центъра на Дуръс, на 250 метра от брега на морето. Разполага с 60 стаи- без балкон (20 m²), с балкон (26 m²), тройни с балкон (29 m²). Всички стаи са оборудвани с климатик, телевизор, телефон, баня с душ, сешоар, минибар. На територията на хотела:
Бар, ресторант, Wi-Fi (безплатно в общите части). Хранене: HB – Закуска и вечеря

Почивка в Албания в Albanian Star 4*

за дати от 17.05.2022г.,
8 дни/7 нощувки

Цена от 876 лв. на човек

Цената е на човек в ЛЕВА
Хотелът е част от хотелска верига Хармония. Намира се на 35 км от летище Тирана и на 5 км от Дуръс, в местността Голем. Отличава се с частен плаж и ресторант с добра кухня
В стаите - 124 хотелски стаи са налични,18 от тях са с изглед море,19 с изглед към градината,66 са с отделни легла,20 тройни стаи. Оборудвани са с климатик, телевизор, минибар, телефон, балкон, баня с хидромасажен душ и тоалетни принадлежности. Разполага с ресторант с голяма тераса, бар, външен басейн, фитнес зала, зала за игра, детски клуб. Плаж: собствен пясъчен. Чадъри и шезлонги на плажа и басейна – безплатно. Хранене - HB – Закуска и вечеря.

Почивка в Албания в SANDY BEACH RESORT 4*

за дати от 17.05.2022г.,
8 дни/7 нощувки

Цена от 906 лв. на човек

Цената е на човек в ЛЕВА
Хотелът се намира на 44 км. от летището на Тирана, на 40 км от столицата Тирана, на 17 км. от центъра на Дуръс, на 2 км от центъра на Голем, на брега на морето. Всяка стая в този хотелски комплекс е климатизирана и разполага с телевизор с кабелни канали и баня с душ, чехли и тоалетни принадлежности. В някои от стаите има удобен кът за сядане. Предлагат се на запитване стаи с гледка море и басейн. Sandy Beach Resort 4* разполага с 2 открити басейна с шезлонги и се намира само на няколко крачки от плажа в Голем. Ресторантът му предлага традиционни местни и вкусни балкански ястия. Осигурени са безплатен WiFi навсякъде и безплатен собствен паркинг.открит бар, детска площадка, тенис на маса, аеробика, водна топка, плажен волейбол; игрална зала и площадка за деца; Срещу заплащане се ползват сауна, билярдна маса, наем на велосипеди. Хранене - HB – Закуска и вечеря. закуска (7.30-10.00), вечеря (19.00-21.30) на бюфет

Почивка в Албания в GLORIA PALACE 5*

за дати от 31.05.2022г.,
8 дни/7 нощувки

Цена от 967 лв. на човек

Цената е на човек в ЛЕВА
Хотелът се намира на 30 км от летището, на 15 км от центъра на Дуръс, на 50 метра от брега на морето и на 600 метра от известния плаж Керет. Разполага със собствен плаж. Разполага с общо 89 стаи, с изглед море или частичен изглед море, наличие на фамилни стаи, стаи за хора с двигателни проблеми и стаи за непушачи. Всички стаи са оборудвани с балкон, телевизор, телефон, мини хладилник, сешоар, климатик, безжичен интернет, ютия, сейф. На територията на хотела: Ресторант, кафетерия, вътрешен басейн, СПА съоръжения, бюти център, масаж, фитнес, рум сервиз, паркинг, Wi-Fi интернет. Безплатни услуги: паркинг, Wi-Fi интернет на лоби, 24-часа рецепция, ресторант и кафетерия, фитнес, вътрешен басейн, СПА, сауна /работи след края на май/. За децата: детски басейни, детски клуб. Платени услуги: пране, бюти център, масаж. Плаж: собствен пясъчен. Чадъри и шезлонги на плажа и басейна – безплатно, кърпи за плажа – безплатно. Хранене - HB- Закуска и вечеря

Почивка в Албания в хотел LEONARDO 4*

за дати от 17.05.2022г.,
8 дни/7 нощувки

Цена от 860 лв. на човек

Цената е на човек в ЛЕВА
LEONARDO hotel 4* - Един от най-известните и посещавани хотели в района на Дуръс, перфектно обслужване по време на ваканция и бизнес пътуване. Разполага с добре оборудвани 4 конферентни зали,а в ресторанта се сервира разнообразна кухня за всеки вкус, на първа линия със собствен плаж. Хотелът се намира 35 км. от летището, на 7 км. от центъра на Дуръс, на 50 м. от брега на морето. Последно реновиран през 2012 г. Разполага със 107 стаи.

Почивка в Албания в хотел KAMOMIL 3*

за дати от 17.05.2022г.,
8 дни/7 нощувки

Цена от 784 лв. на човек

Цената е на човек в ЛЕВА
Хотелът е разположен на частен плаж на дългия пясъчен бряг на юг от Дуръс на около 10 километра. Всяка стая разполага с телевизор с плосък екран и собствена баня с вана или душ и безплатни тоалетни принадлежности. Всички помещения имат балкон. В хотела има бар с тераса и ресторант, където се сервират албански и италиански ястия. Хотелът разполага с лекарски кабинет. Плаж: собствен пясъчен. Чадъри и шезлонги на плажа. Хранене - HB – Закуска и вечеря.

Почивка в Албания в FAFA PREMIUM hotel 4*

за дати от 17.05.2022г.,
8 дни/7 нощувки

Цена от 1028 лв. на човек

Цената е на човек в ЛЕВА
FAFA PREMIUM hotel 4*- Хотелът и част от верига хотели с изискано качество, реновирани през 2020 г. стаи, 3 ресторанта с традиционна кухня, специална анимация за деца и отлична семейна почивка. Хотелът се намира на 30 км. от летището, на 12 км. от центъра на Дурас, на брега на морето. Построен на обща площ от 20000 кв.м. в туристическия квартал Мали Робит, на около 2 км от GOLEM, най-близките магазини и барове са на около 50 м от хотела; Разполага с общо 159 стаи, от които 98 стандартни стаи, 12 фамилни стаи. Всички стаи са оборудвани с климатик, телевизор, телефон, баня с душ или вана, сешоар, мини бар, сейф. На територията на хотела: 3 ресторанта, 3 бара, 2 открити басейна, плажен волейбол, конферента зала, паркинг, Wi-Fi, градина. Безплатни услуги: паркинг, Wi-Fi интернет на лоби, рецепция, бар и ресторант. За децата: детски басейни, детска площадка. Плаж: собствен пясъчен. Чадъри и шезлонги на плажа и басейна – безплатно. Хранене - ALL-всичко включено

Оферти за почивка в Албания, която се развива все повече като предпочитана туристическа дестинация - планини и дълбоки каньони, средновекодни крепости, дълги плажни ивици по йонийското и адриатическото крайбрежие и градове с хилядолетна история. Столицата Тирана е първата спирка за туристите като задължително ще посетим джамията Етем Бей – символ на града. Близо до Тирана е и Дуръс. Най-древният град в Албания и бивша нейна столица. Разположен е на Адриатическото крайбражие и е най-голямото пристанище в Албания. Морският курорт става все по- предпочитана дестинация за почивка на много българи. Съчетава се с екскурзии до столицата Тирана. Там забележителности са руините на крепостната стена, амфитеатърът от римско време, джамията Фатух, културния център, както и старите военни бункери около плажа. Няма как да пропуснем и перлата на албанската ривиера – Саранда. Дълги пясъчни плажове, страхотни хотели и предлаганите еднодневни екскурзии до отдалечения само на 10 км гръцки остров Корфу. Разбира се няма как да пропуснем и Ксамил, който е малък архипелаг, съставен от 4 малки островчета и само на няколко километра от Саранда. Името си архипелагът носи от наименованието на село Ксамил, разположено източно от него. Селото е сред най-известните албански курорти, привличайки много чуждестранни туристи, най-вече с известния си плаж с бял, ситен пясък, наподобяващ екзотичните плажове в Бора Бора. На някои от островите има малки ресторанти, които са достъпни само чрез превоз с лодка.
За любителите на историята и археологията може да посетим град Бутринт. Една от предпочитаните туристически дестинации във вътрешността на страната е Гирокастра с историческия си Стар град. Типично за балканските страни развити са и художествените занаяти – производство на килими, керамика и сребърни изделия.