0898 745723
Позвънете ни!
info@4posokibg.com
Пишете ни!

Почивка в Гърция, Екскурзия до Гърция Почивка в ГЪРЦИЯ

Гърция е прекрасна държава с разнообразна природа, богата култура и продпочитана дестинация за много българи. С многото си острови, прекрасни плажове, незабравими гледки и залези, китни селца и хотели Гърция предлага страхотни условия за почивка и преживявания. Навсякъде може да богадите  почивката си с разнообразни екскурзии.

Ние от туристическа агенция "Четири Посоки БГ" ЕООД предлагаме голямо разнообразие от почивки и екскурзии в Гърция. Нашите оферти включват най-предпочитаните дестинации в Гърция. За ваше улеснение при избора си за почивка или ваканция на море в Гърция се запознайте със съответната програма, хотели за настаняване, период и др.

Гърция е една прекрасна държава, в която поради уникалната си природа има почти всички възможности за туризъм. Слънце през голяма част от годината, кристално чиста и топла морска вода, дълги пясъчни плажове карат много туристи да се връщат отново и отново, за някои Гърция просто е станала основната дестинация за лятна почивка. Това се допълва от много места за настаняване по летните курорти от квартири, апартаменти, малки семейни хотелчета, до големи комплекси с All Inclusive обслужване. Над 200 острова са в нейна територия с живописна природа и с невероятни плажове, издигащи се от морето планини,където има възможности за пешеходен туризъм и страхотни гледки.
Това е страната на драмата, комедията, трагедията, литературата, преплитащи се по уникален начин в паматниците, които изобилстват навсякъде. Дали ще посетим столицата Атина, или някой от островите, или някой от ръкавите на Халкидиките, навсякъде ще видим храмове, театри, колони, руини, показващи значимостта на гръцката цивилизация и обогатяващи нашата почивка.
Разбира се няма да пропуснем да се насладим на студено узо в горещия, летен ден, да хапнем средиземноморска кухня, калмари, октоподи, пресни риби и много зеленчуци и маслини под сянката в някой традиционен гръцки ресторант.