0898 745723
Позвънете ни!
info@4posokibg.com
Пишете ни!

Почивка в МармарисПочивка в Мармарис

Здравейте, ако сте избрали за Вашата лятна ваканция почивка в Мармарис в Турция, ето как ще се опитаме да ви помогнем. Виждате няколко от избраните от нас хотели, които са на първа или най-много втора линия от морето, с All Inclusive обслужване като програмата е с полет от София с включени трансфери от и до летището. Цените са различни за различните хотели, брой гости и период на настаняване. Затова най-удачно е да изпратите запитване по мейл и ние ще ви върнем в най-кратък възможен срок отговор с конкретна цена по зададените от вас критерии. Разбира се предлагаме възможности и с полет от Варна, както и с автобус, а така и със собствен транспорт. Затова не се колебайте да задавате вашите въпроси и резервации на info@4posokibg.com или +359 898 745 723

Почивка в Мармарис в Myra Hotel Marmaris 3*

За дати от 19.05.2023г.

Цена от 922 лв. на човек.

Почивка в Мармарис

Хотелът се намира на 20 минути пешеходно разстояние от центъра на Мармарис и на 5 минути от брега на морето. Идеалното местоположение позволява на гостите да разгледат района, в който се намират. В непосредствена близост е разполежен красив плаж.

Виж повече >>

Почивка в Мармарис в Green Nature Resort 5*

Дати от 19.05.2023

Цена от 1097 лв. на човек.

Green Nature Resort разполага с повече от 630 стаи с капацитет от общо 1419 легла.

Виж повече >>

Почивка в Мармарис в Elegance international Hotel 5*

За дати от 19.05.2023г.

Цена от 1191 лв.

Разположен на 95 км от летището на гр. Даламан, на 3 км от центъра на гр. Мармарис, на 5 км от Ичмелер, на плажа.

Виж повече >>

Почивка в Мармарис в Marti La Perla 4*

За дати от 19.05.2023г.
7 нощувки на база All Inclusive с полет от София

Цена от 1121 лв. на човек.

Почивка в Мармарис

Хотелът приема гости само над 16 годишна възраст и уникално изживяване, съчетавайки усещане за спокойствие и комфорт във всеки детайл.

Виж повече >>

Почивка в Мармарис в Marmaris Park Hotel 4*

Дати от 28.08.2022
7 нощувки с полет от София на база All Inclusive

Цена от 894 лв. на човек.

Почивка в Мармарис

Хотелът се намира на 137 км. от летище Милас, на 8 км. от центъра на Мармарис, в района на Ичмелер, на брега на морето. Построен през 1988 г. с обща площ от 38 000 м2, последно реновиран през 2011 г.

Виж повече >>

Почивка в Мармарис в Luna Beach Deluxe Hotel 5*

За дати от 28.08.2022г.
7 нощувки на база All Inclusive с полет от София

Цена от 899 лв.

Почивка в Мармарис

Luna Beach Deluxe Hotel се намира в центъра на Мармарис. Привлича вниманието с местоположението си на първа линия до морето с дългата му 25 км плажна ивица.

Виж още >>

Почивка в Мармарис в Grand Yazici Marmaris Palace 5*

За дати от 25.05.2023г.

Цена от 1184 лв. на човек

Почивка в Мармарис

Хотелът се намира на 100 км от летището в гр. Даламан, на 135 км от летище Милас Бодрум, на 6 км от гр. Мармарис, на брега на морето.

Виж повече >>

Почивка в Мармарис в Blue Bay Platinum 5*

Дати от 25.05.2023

Цена от 1258 лв на човек

Почивка в Мармарис

Хотелът е на 70 метра от плажа, на 1,9 километра от центъра на Мармарис и на 90 километра от летище Даламан.
В близост до хотела, само на 50 м, има барове, ресторанти, магазини..

Виж повече >>

Почивка в Мармарис в Emre Hotel 4*

За дати от 28.08.2022г.
7 нощувки на база All Inclusive с полет от София

Цена от 1034 лв.

Почивка в Мармарис

Emre Hotel 4+* се намира в Мармарис, на 40 м. от морския бряг. Построен е през 1987 г. и е напълно реновиран през 2013 г. Центърът на града се намира на 3 км.

Виж повече >>

Почивка в Мармарис в LALILA BLUE SUITES 5*

За дати от 25.05.2022г.

Цена от 1006 лв.

Намира на 1,5 км от историческия център на Мармарис и на минута пеша от Средиземно море.

Виж повече >>

Почивка в Мармарис в GREEN NATURE DIAMOND 5*

Дати от 25.05.2023

Цена от 1164 лв.

Намира се на брега на морето и на 1 км от Мармарис. Построен е през 2014 година и е с модерен дизайн и обзавеждане.

Виж повече >>

Почивка в Турция специални цени за Poseidon hotel Marmaris 4*

за дати от 19.05.2023г.

Цена от 985 лв

Хотелът е с концепция за настаняване само на възрастни.

Виж повече >>

Мармарис е един от известните турски курорти, който всяка година привлича много туристи, като за много от се превръща в предпочитан курорт. Подходящ е и за семейства, и за младежи, съчетаващи почивката със среднощни забавления. Разположен в залив със стръмни и покрити с борови гори хълмове, спускащи се до бреговете, скалисти заливи и островчета.
Изборът на места за настаняване е огромен - от петзвездни хотели с ол инклузив пакети до апартаменти на самообслужване. Много от хотелите се намират на главния път до морето - до самия плаж, както и нови хотели по хълмовете.
Мармарис и прилежащите курорти разполагат с леглова база от над 100 000 легла по възможностите и вкуса на всеки. Има хотели и в центъра, и малки и евтини хотели близо до заливчетата, които опазват красотата на местната природа и околна среда. За посетителите, търсещи и тишина далече от шума, за препоръчване са малките хотели в Селимие, Орхание, Бозбурун, и Хисаронии.
След като се завърнете в хотела си, след кратката почивка може да се присъединим към нощния живот на „улицата на баровете“, където има голям избор на клубове и дискотеки забавлението е от полунощ до сутринта, с участия на живо от местни и чуждестранни изпълнители. Улица Узуняли, която върви по крайбрежието от центъра на Мармарис към Ичмелер, е другото място за развлечение. Разнообразни малки и големи кафенета, барове, ресторанти и дискотеки предлагат различни видове музика, традиционна турска кухня и шоу-програми.
В Мармарис и околностите има много центрове по водни спортове, където може да наемем екипировка и инструктори, готови да съдействат за всякакви водни приключения - и на повърхността и подводни - включително за екстремни спортове. Заливът Аквариум, морската пещера Бaджa и зоната на рифа са предпочитани места за гмуркане от местните жители и туристите. Разходки из природата, рафтинг по река Даламан и трекинг турове също могат да бъдат част от преживяванията тук. Друга възможност е сафари със SUV-джип.
Старият град с тесните си сенчести улички, пълни с магазинчета и сергии, показва своята автентична, пъстра атмосфера. Различни видове дантели, което е обичаният традиционен занаят могат да се видят в изобилие в тези магазинчета и пазари. Около пристанището и в крепостта има много магазини, предлагащи медни и дървени украшения и сувенири, бижута и дрехи местно производство. Големи пазари се организират в петъците на мястото на старата автогара, в сряда в Ичмелер, и неделя - в Белдиби. В Ичмелер всеки ден е пазарен ден, като там могат да се намерят много различни неща - от произведения на изкуството до дрехи. В бутиците и пъстрите базари на Мармарис има много възможности за пазаруване. В тях ще откриете висококачествени изделия от кожа и велур, мед и пиринч, злато  и оникс. Турските килими, платове и бродерии винаги са приятни сувенири. Не забравяйте да купите и чамбалъ, местният боров мед.
Някои места около Мармарис, където в античността е имало градове, също са интересни и такива са: Амос, Хисариони, и др.