0898 745723
Позвънете ни!
info@4posokibg.com
Пишете ни!

Почивка на остров Корфу

Почивка на остров Корфу width=Почивка на остров Корфу

Остров Корфу е известен като „изумруденият остров“ или най-зеленият гръцки остров, който впечатлява с гори и планински силуети, които се сливат във водите на Йонийско, Адриатическо и Средиземно море – те граничат с Корфу от запад, север и юг. Това е шестият по големина острв в Гърция. Богатата култура и история с безброй различни паметници и сгради, старият град в Корфу, който е във венециански стил и стотиците плажове и заливчета, достъпни пеша, с автомобил или с лодка ще осигурят чудесни възможности за вашата почивка в Гърция на остров Корфу. Разгледайте и изберете от нашите оферти за почивка с различни програми и хотели.

Почивка на остров Корфу в Golden Sands hotel 3*

За дати от 22.05.2022 до 07.10.2022г,
7 нощувки на база all inclusive

Цена от 756 лв. на човек

Цената е на човек в ЛЕВА и включва:
Самолетен билет с директен чартърен полет на авиокомпания Bulgarian Air Charter; Регистриран багаж 20 кг и ръчен багаж 10 кг; Летищни такси; 7 нощувки в хотел Golden Sands 3* standard на база ALL INCLUSIVE; Трансфер летище – хотел – летище; Безплатен Wi Fi в общите части; Ползването на игрището за баскетбол и тенис на маса; Детска площадка; Чадъри и шезлонги около басейна; ПAKET ЗА МАКСИМАЛНА СИГУРНОСТ; Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро и асистанс от Евроинс, с покрит риск за COVID-19; Застраховка отмяна на пътуване с Евроинс с покрит риск за COVID-19 или положителен PCR тест преди отпътуване; Представител на туроператора с български език.
На 30 метра от морския бряг и на около 500 метра от най-големия пясъчен плаж в южната част на Корфу. Уютна зелена територия, семпъл стил, ресторант, бар, интернет, басейн, тенис, детска площадка, отлично обслужване. Изключително подходящ за семейства с деца. Golden Sands 3* се намира в южната част на остров Корфу в курорта Agios Georgios. Хотелът е разположен в близост до красив пясъчен плаж, а на пешеходно разстояние се намират и различни ресторанти, барове и магазини. Спирка на градския транспорт, откъдето автобуси тръгват за почти всички точки на острова и най-вече за столицата, се намира пред самия хотел.

Почивка на остров Корфу в Panorama Sidari 3*

За дати от 22.05.2022 до 02.10.2022г. 7 нощувки на база All inclusive

Цена от 945 лв. на човек.

Цената е на човек в ЛЕВА и включва:
Самолетен билет с директен чартърен полет на авиокомпания Bulgarian Air Charter; Регистриран багаж 20 кг и ръчен багаж 10 кг; Летищни такси; 7 нощувки в хотел Panorama Sidari 3* на база ALL INCLUSIVE; Трансфер летище – хотел – летище; Безплатен Wi Fi в общите части; Ползването на игрището за баскетбол и тенис на маса; Детска площадка; Чадъри и шезлонги около басейна; ПAKET ЗА МАКСИМАЛНА СИГУРНОСТ; Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро и асистанс от Евроинс, с покрит риск за COVID-19; Застраховка отмяна на пътуване с Евроинс с покрит риск за COVID-19 или положителен PCR тест преди отпътуване; Представител на туроператора с български език.
Panorama Sidari Hotel е на кратко разстояние с кола от Logas the sunset beach. Пясъчният плаж се намира на 5 минути разстояние пеша. Близостта на автобусната спирка ви позволява да разгледате околностите. Хотелът разполага с 156 стаи различни по тип и с прекрасна гледка към Йонийско море. Panorama Sidari Hotel разполага с ресторант край басейна, в който се сервира вегетарианска кухня. В ресторанта на хотела се сервират обяд и вечеря на шведска маса, с местни и международни ястия. Хотелът разполага с 2 басейна.

Почивка на остров Корфу в Golden Alexandros hotel 4*

За дати от 22.05.2022 до 02.10.2022г, 7 нощувки на база all inclusive

Цена от 787 лв. на човек

Цената е на човек в ЛЕВА и включва:
Самолетен билет с директен чартърен полет на авиокомпания Bulgarian Air Charter; Регистриран багаж 20 кг и ръчен багаж 10 кг; Летищни такси; 7 нощувки в хотел Golden Alexandros hotel 4* standard на база ALL INCLUSIVE; Трансфер летище – хотел – летище; Безплатен Wi Fi в общите части; Ползването на игрището за баскетбол и тенис на маса; Детска площадка; Чадъри и шезлонги около басейна; ПAKET ЗА МАКСИМАЛНА СИГУРНОСТ; Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро и асистанс от Евроинс, с покрит риск за COVID-19; Застраховка отмяна на пътуване с Евроинс с покрит риск за COVID-19 или положителен PCR тест преди отпътуване; Представител на туроператора с български език.
Golden Alexandros hotel 4* standard се намира в южната част на остров Корфу в курорта Agios Georgios. Хотелът е разположен в близост до красив пясъчен плаж, а на пешеходно разстояние се намират и различни ресторанти, барове и магазини. Спирка на градския транспорт, откъдето автобуси тръгват за почти всички точки на острова и най-вече за столицата, се намира пред самия хотел. Хотелът е изключително подходящ за семейства с деца. Тук гостите могат да се възползват от: Басейн за възрастни и обширна зона за чадъри и шезлонги; Басейн за деца; Бар край басейна; Вътрешен бар; Главен ресторант с вътрешна зона и градина; Игрища за баскетбол и тенис на корт; Слънчева тераса; Чадъри и шезлонги на басейна; Забавления с тематични вечери. На разположение на клиентите на Golden Sands 3* има няколко плажни ивици. Само на няколко крачки разстояние се намира плаж с чадъри и шезлонги, които са безплатни, за клиентите с консумация, а само на 500 метра от хотела, се намира една от най-обширните и красиви плажни ивици с фин, ситен пясък. Плажът разполага с отделена свободна зона и такава срещу допълнително заплащане, оборудвана с чадъри и шезлонги.

Почивка на остров Корфу в Labranda Sandy Beach Resort 5*

За дати от 22.05.2022 до 02.10.2022г, 7 нощувки на база all inclusive

Цена от 879 лв. на човек

Цената е на човек в ЛЕВА и включва:
Самолетен билет с директен чартърен полет на авиокомпания Bulgarian Air Charter; Регистриран багаж 20 кг и ръчен багаж 10 кг; Летищни такси; 7 нощувки в хотел Labranda Sandy Beach 4* на база ALL INCLUSIVE; Трансфер летище – хотел – летище; Безплатен Wi Fi в общите части; Ползването на игрището за баскетбол и тенис на маса; Детска площадка; Чадъри и шезлонги около басейна; ПAKET ЗА МАКСИМАЛНА СИГУРНОСТ; Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро и асистанс от Евроинс, с покрит риск за COVID-19; Застраховка отмяна на пътуване с Евроинс с покрит риск за COVID-19 или положителен PCR тест преди отпътуване; Представител на туроператора с български език.
Част от международната верига LABRANDA, гарантираща високо качество на обслужване. Огромна територия на първа линия, безплатни чадъри и шезлонги на най-големия пясъчен плаж на острова, комфортни стаи, барове, ресторанти, анимация, басейни, мини аква парк. Хотелът се намира на остров Корфу, на брега на морето, на 200 метра от Agios Georgios, на 39 километра от Корфу и на 38 километра от международното летище на Корфу. Хотелският комплекс разполага с много удобства и съоръжения осигуряващи прекарването на една комфортна и релаксираща лятна почивка. Близостта на хотела до град Корфу дава възможност за разглеждане на забележителностите на този древен град, включен в списъка на световно културно и природно наследство на ЮНЕСКО през 2007 г.Хотелът разполага с комфортно обзаведени стаи, частен плаж, плувни басейни, детски басейн, водни пързалки и СПА център. За децата има подсигурена площадка за игра. Детският клуб е за деца от 4 до 12 годишна възраст.

Почивка на остров Корфу в Messonghi Beach 3*

За дати от 22.05.2022 до 02.10.2022г. 7 нощувки на база All inclusive

Цена от 1179 лв. на човек.

 Цената е на човек в ЛЕВА и включва:
Самолетен билет с директен чартърен полет на авиокомпания Bulgarian Air Charter; Регистриран багаж 20 кг и ръчен багаж 10 кг; Летищни такси; 7 нощувки в хотел Messonghi Beach 3* standard на база ALL INCLUSIVE; Трансфер летище – хотел – летище; Безплатен Wi Fi в общите части; Ползването на игрището за баскетбол и тенис на маса; Детска площадка; Чадъри и шезлонги около басейна; ПAKET ЗА МАКСИМАЛНА СИГУРНОСТ; Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро и асистанс от Евроинс, с покрит риск за COVID-19; Застраховка отмяна на пътуване с Евроинс с покрит риск за COVID-19 или положителен PCR тест преди отпътуване; Представител на туроператора с български език.
Messonghi Beach Holiday Resort е превъзходна ваканционна дестинация, намираща се на брега на морето, на източния бряг на остров Корфу. Хотелът се намира на пешеходно разстояние от китните селца Мораитика и Месонги. Живописният град Корфу, обект на световното наследство на ЮНЕСКО, и летището са на 22 км северно. Отличен избор за активна младежека и семейна почивка. Хотелският комплекс е разположен в обширна територия с озеленени градини, водещи до безопасен плаж от смес от пясък и чакъл и плитките води на Йонийско море. С голямото разнообразие от спортни съоръжения, дейности, магазини, ресторанти и развлекателни програми и отличното си местоположение, това ваканционно селище е наистина мечтана лятна дестинация, предлагаща забавление за всеки.

Почивка на остров Корфу в Sentido Apollo Palace 4*

За дати от 22.05.2022 до 02.10.2022г, 7 нощувки на база all inclusive

Цена от 1118 лв. на човек

Цената е на човек в ЛЕВА и включва:
Самолетен билет с директен чартърен полет на авиокомпания Bulgarian Air Charter; Регистриран багаж 20 кг и ръчен багаж 10 кг; Летищни такси; 7 нощувки в хотел Sentido Apollo Palace 4* на база ALL INCLUSIVE; Трансфер летище – хотел – летище; Безплатен Wi Fi в общите части; Ползването на игрището за баскетбол и тенис на маса; Детска площадка; Чадъри и шезлонги около басейна; ПAKET ЗА МАКСИМАЛНА СИГУРНОСТ; Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро и асистанс от Евроинс, с покрит риск за COVID-19; Застраховка отмяна на пътуване с Евроинс с покрит риск за COVID-19 или положителен PCR тест преди отпътуване;
Представител на туроператора с български език.

Почивка на остров Корфу със собствен транспорт.