0898 745723
Позвънете ни!
info@4posokibg.com
Пишете ни!

Почивка в Египет, почивка в Хургада, ваканция в Египет

JAZ MAKADI OASIS RESORT 5*

Здравейте приятели, ако сте решили да се отдадете на една луксозна почивка, то без съмнение Хургада е правилен избор. Акцентирали сме върху няколко програми и хотели, които са с висок рейтинг, на първа линия и с пясъчен плаж, подходящи за семейна почивка и почивка с деца. Разбира се може да предложим и бюджетни почивки, както такива със собствен транспорт. Нашият съвет към вас е да изпратите запитване относно брой, период на настаняване и, ако има специални предпочитания и изисквания и ние в най-кратки срокове ще изпратим конкретна цена. За информация и резервации: info@4posokibg.com или телефон +359 898 745 723.

Почивка в Хургада

ЦЕНА:  От 1467 лева

Вид оферта: почивка

Местоположение: Египет, Хургада

За дати: От Септември до Ноември

Времетраене: 7 нощувки

 Вид транспорт: Самолет

Маршрут: София - Хургада - София

ОПИСАНИЕ

Проектиран за настаняване на всички типове почиващи – семейства, приятели и двойки – “Jaz Makadi Oasis Club” е ол инклузив петзвезден уютен хотел на брега на Червено море. Хотелският комплекс се намира на около 250 метра от частния плаж, управляван от комплекса “Маддин Макади”. Тук гостите могат да се насладят на великолепна почивка на плажа, характеризираща се с тюркоазени води и някои от най-добрите условия за гмуркане и шнорхелинг в света.
Хотел: Като част от комплекса “Маддин Макади”, хотел Jaz Makadi Oasis Club 5* предлага на своите гости невероятен избор от ресторанти, магазини и забавления, които са необходими за една приятна почивка. Фокусната точка на хотела е неговият атрактивен плувен басейн, който се отоплява и през зимата. Гостите имат достъп до ресторанти и барове на място, както и още по-голям избор от места за междинни хранения и избор на напитки. Комплексът предлага също и фитнес център, здравен клуб, сауна, джакузи и парна баня с допълнително заплащане.

Разположение:

В стаите:

В хотел Jaz Makadi Oasis Club 5* има общо 196 комфортни и добре обзаведени стаи за гости. Всяка стая разполага със следните удобства:
Сателитен LCD телевизор;
Международен телефон с директно избиране;
Минибар (срещу допълнително заплащане);
Сешоар;
Сейф в стаята;
Оборудване за чай и кафе;
Индивидуално контролиран климатик;
Безплатен неограничен Wi-Fi интернет;
Всички стаи са за непушачи.

На територията на хотела:

Jaz Makadi Oasis Club 5* голям избор от ресторанти на шведска маса и удобно разположени барове из територията на комплекса.

Основната зала за хранене на хотела сервира три бюфета на ден, започвайки с богата закуска за хубав старт на деня. Обядът и вечерята предлагат вкусна и разнообразна международна кухня на блок маса;
Лоби бар - лоби барът е идеалното място за среща с приятели, разпускане след активен ден или вечерен коктейл;
Плажен бар - разположен на брега на плажа, бар Beach предлага освежаващи безалкохолни напитки, алкохолни напитки и леки закуски;
Бар басейн - Напитките се сервират от 10:00 ч. до залез слънце. Pool Bar гарантира, че ваканцията ви ще продължи без прекъсване.
Басейн
Хотелският плувен басейн е заобиколен от шезлонги (безплатни), отоплява се през зимата и разполага с бар на басейна.
Фитнес и анимация
Фитнес центърът разполага с напълно оборудвана зала за упражнения и игри включително дартс, билярд, боксова круша, стрелба с лък и аеробика. На територията на комплекса могат да се използват тенис кортове и тенис на маса. Гостите могат да резервират редица вълнуващи дейности и екскурзии, включително и конна езда.
Детският клуб на хотела се ръководи от ентусиазиран екип от аниматори, които са експерти в забавленията за децата.

Плаж:

Собствен, пясъчен

Хранене:

All Inclusive

ВКЛЮЧВА

Безплатни услуги

НЕ ВКЛЮЧВА

Платени услуги

ГАЛЕРИЯ

ЗАПИТВАНЕ

    за дати 01.05.2022г,
    Директни резервации на хотели

    Цена от 21 EUR.

     в следните примерни хотели:
    • Limak Atlantis 5*
    • Tui Magic Life Masmavi 5*
    • Ic Santai Famili Resort 5*
    • Xanadu Resort 5*
    • Titanic Deluxe Golf Belek 5*
    • Selectum Luxury Resort 5*
    • Gloria Verde Resort 5*
     За пълна програма и резервации:
    info@4posokibg.com