0898 745723
Позвънете ни!
info@4posokibg.com
Пишете ни!

Здравейте приятели, ако сте решили да се отдадете на една луксозна почивка, то без съмнение Фетие е правилен избор. Акцентирали сме на хотели с висок рейтинг, подходящи за семейна почивка и почивка с деца. Разбира се може да предложим и бюджетни почивки, както такива със собствен транспорт. Нашият съвет към вас е да изпратите запитване относно брой, период на настаняване и, ако има специални предпочитания и изисквания и ние в най-кратки срокове ще изпратим конкретна цена. За информация и резервации: info@4posokibg.com или телефон +359 898 745 723.

Почивка във Фетие в Club Tuana 5*

За дати 19.05.2023г

Цена от 1262 лв. на човек

 Club Tuana е разположен в едно уникално кътче на град Фетие, известно като Страната на светлините в ерата на ликийците, и е прекрасно място за почивка.

Виж повече >>

Почивка във Фетие Jiva Beach Resort 5*

за дати от 19.05.2023г.

Цена от 1683 лв. на човек.

Построен е през 2012 година, простира се на територия от 35 000 м² с естествена лагуна.

Виж повече >>

Почивка във Фетие в Club Hotel Letoonia 5*

За дати от 19.05.2023г.

Цена от 1710 лв. на човек.

 Хотелът включва 3700 метра пешеходни пътеки, детски клуб, спа и уелнес център, три водни пързалки, които кацат в морето=

Почивка във Фетие в Rixos Premium Gocek 5*

За дати от 07.09.2022г.
7 нощувки

Цена от 2120 лв на човек

Цената е на човек в ЛЕВА и включва:
Летищни такси; Регистриран багаж 20 кг и 5 кг ръчен багаж; 7 нощувки на база Ultra All Inclusive в Rixos Premium Gocek 5* LUX Чадъри, шезлонги, матраци, кърпи на басейна и плажа на хотела; Турска баня, сауна, фитнес; Трансфер летище – хотел – летище; Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро и асистанс с Евроинс; Застраховка с „Отмяна на пътуване“; Представител на туроператора.
Rixos Premium Gocek 5* LUX 5 се намира в сърцето на природния резерват Гьочек, на 20 км. от летище Даламан и на 28 км. от центъра на Фетие. Построен е през 2014 г., с обща площ от 76 500 м2 и е разположен на брега на едноименния залив. На пет минути път с моторна лодка от комплекса се намира Тайният плаж на Гьочек. Хотелът предлага ол инклузив концепция, съчетаваща изключителни ресторанти и барове, места за забавление от най-висок клас и превъзходни уелнес и спортни съоръжения. Комплексът също така спазва концепцията Adults only и настаняването на деца под 13 г. не е позволено.

Почивка във Фетие в TUI Magic Life Sarigerme 5*

Дати от 07.09.2022, 7 нощувки

Цена от 2029 лв. на човек

Цената е на човек в ЛЕВА и включва:
Самолетен билет София – Даламан – София с директен чартърен полет с Bulgarian Air Charter;
Летищни такси; Регистриран багаж 20 кг и 5 кг ръчен багаж;7 нощувки на база All Inclusive в TUI Magic Life Sarigerme 5*; Чадъри, шезлонги, матраци, кърпи на басейна и плажа на хотела; Сауна, фитнес; Wi-Fi; Трансфер летище – хотел – летище; Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро и асистанс с Евроинс; Застраховка с „Отмяна на пътуване“ Представител на туроператора.
Разположен в Ортаджа, TUI Magic Life Sarigerme Hotel е само на 20 минути път от летището. Разположен в красив закътан залив, директно на дългия километър, леко наклонен пясъчен плаж. Живописно между борови гори и планините Тавър. Малкото селце Саригерме е на прибл. на 1 км. На 20 км от Ортаджа. Отличен петзвезден комплекс, с територия на 153000 кв.м, на брега на морето, който предоставя на гостите си всичко необходимо за една активна и незабравима почивка в Турция. Гостите ще се насладят на първокласни услуги и активни дейности, които ще направят престоят им приятен и зареждащ. Хотелът разполага с една 6 етажна основна сграда и комплекс от бунгала. Общо 253 стаи. Работи на база 24–hour All Inclusive.Не се допускат домашни любимци. Плаж - На първа линия, собствен пясъчен плаж. Полегат вход в морето. Чадъри, шезлонги, кърпи – безплатно.

Почивка във Фетие в TUI Sensatori Barut Fethiye 5*

За дати от 07.09.2022г.
7 нощувки

Цена от 2120 лв. на човек.

Цената е на човек в ЛЕВА и включва:
Самолетен билет София – Даламан – София с директен чартърен полет с Bulgarian Air Charter; Летищни такси;
Регистриран багаж 20 кг и 5 кг ръчен багаж; 7 нощувки на база Ultra All Inclusive в TUI Sensatori Barut Fethiye 5*, LUX SUPERIORЧадъри, шезлонги, матраци, кърпи на басейна и плажа на хотела; Турска баня, сауна, фитнес;
Трансфер летище – хотел – летище; Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро и асистанс с Евроинс; Застраховка с „Отмяна на пътуване“; Представител на туроператора.
Всеки елемент на TUI Sensatori Resort Barut Fethiye 5*, LUX се основава на качество и професионализъм. Възможностите за настаняване варират от просторни семейни апартаменти с уникална гледка към Средиземно море до стаи, с отварящи се врати към басейна. Насладете се на незабравимо изживяване с гурме деликатеси от турска и международна кухня. Поканени сте на перфектен празник с богати менюта и елегантни презентации, приготвени от наградени готвачи. Шест стилни ресторанта, предлагащи изключителни деликатеси от турска, италианска, далекоизточна и международна кухня, заедно със седем възхитителни бара ви очакват. Насладете се на любимите си напитки в аромата на ендемичните гори, във фоайето или край басейна 24 часа в денонощието.

Фетие е курортен град на егейското крайбрежие в Турция и принадлежи към провинция Мугла. Намира се на границите на историческите региони на Югозападна Мала Азия, Ликия и Кария, на мястото на древния Телмисос, най-големият град на Ликия. Той е част от така наречената Турска Ривиера.
Фетие е един от най-известните туристически центрове на Турция. Много често живописни снимки и реклами от турското крайбрежие е именно от Фетие. Както и другите морски курорти е особено популярен през лятото. Музеят във Фетие впечатлява с артефакти от древни времена, та до днес от различни цивилизации, като се започне от древните ликийци.
Фетие също е дом на гробницата на Аминтас, голяма гробница, построена през 350 г. пр. н. е. от ликийците.
Островът Kızılada в залива на Фетие, който е на 6,4 км от града, е популярна място за разходки с лодка. Също така има страхотни места за гмуркане в Afkule, които са едни от най-известните. Фарът Kızılada на острова разполага с ресторант за морски дарове.
Долината на пеперудите също се намира в района на Фетие