0898 745723
Позвънете ни!
info@4posokibg.com
Пишете ни!

Почивка в Египет, почивка в Хургада, ваканция в Египет

 

Почивка в Шарм ел Шейх Почивка в Шарм ел Шейх

Почивка в Шарм ел Шейх? Ние ще се радваме да ви помогнем. Избрали сме хотели, които са с висок рейтинг, на първа или най-много втора линия от морето с пясъчен плаж. Изхранването е на база All Inclusive. Прегледайте хотелите и, ако имате въпроси или желаете нещо специфично, моля не се колебайте да се свържете с нас на info@4posokibg.com или на тел: 0898 745 723.

Почивка в Шарм ел Шейх в Domina Coral Bay 5*

за дати от 26.03.2023г,

Цена от 1161 лв. на човек

Почивка в Шарм ел Шейх

Този крайбрежен хотелски комплекс предлага 1800-метрова ивица коралов пясъчен плаж. Хотел Domina Coral Bay разполага с луксозни помещения за настаняване, 7 открити басейна.

Виж повече >>

Почивка в Шарм ел Шейх в Charmillion Club Resort 5*

за дати от 26.03.2022г,

Цена от 1455 лв. на човек

Почивка в Шарм ел Шейх

Хотелът е построен през 2001 г. , последно реновиран през 2015 г. Хотелът се състои от основен 2-етажен корпус и комплекс от 2-етажни корпуси,има частен плаж с коралов риф и 3 ресторанта. Той предлага открит басейн и големи стаи с балкон.

Виж повече >>

Почивка в Шарм ел Шейх в Tropitel Naama Bay 5*

за дати от 09.04.2023г.

Цени от 1402 лв. на човек.

Почивка в Шарм ел Шейх

Хотел Tropitel Naama Bay 5* е разположен в залива Наама. Хотелът предлага 4 басейна, аквапарк, невероятен плаж, кристално крайбрежие и светли стай с балкони с гледка към морето, а за най-малките се грижат екип аниматори към детския клуб в хотела. Хотелът е с прекрасно местоположение за незабравима почивка на Червено море.

Виж повече >>

Почивка в Шарм ел Шейх в Barceló Tiran Sharm Resort 5*

за дати от 26.03.2023г,

Цена от 1306 лв. на човек

Почивка в Шарм ел Шейх

Този крайбрежен хотелски комплекс предлага 1100-метрова ивица коралов пясъчен плаж на залива Акаба. Хотел Barceló Tiran Sharm Resort разполага с луксозни помещения за настаняване, 5 открити басейна и безплатен WiFi във фоайето. Площад Soho е на 18 км.

Виж повече >>

Почивка в Шарм ел Шейх в Jaz Fanara Resort 4*

за дати от 26.03.2023г,

Цена от 1343 лв. на човек

Почивка в Шарм ел Шейх

Jaz Fanara Resort се намира само на 2 км от центъра на град Шарм ел-Шейх и на 22 км от международното летище на Шарм ел-Шейх. Намира се на 2 минути пеша от плажа. Jaz Fanara Resort е с отлично местоположение, на скалите на Рас Ум Ел Сид и има великолепна гледка към Червено море и националния парк „Рас Мохамад“ и е само на няколко минути от залива Наама.

Виж повече >>

Почивка в Шарм ел Шейх в Jaz Belvedere Resort 5*

за дати от 26.03.2023г.

Цени от 1371 лв. на човек.

Почивка в Шарм ел Шейх

Хотелът е един от най-изисканите в Шарм ел-Шейх и има интериор с елементи от традиционния арабско-марокански дизайн. В хотел Belvedere можете да се насладите на нещо много специално: топло индивидуално обслужване, развлекателни програми и гмуркане. Предлага собствен плаж, 2 басейна и детски басейн и клуб. Хотелски комплекс Jaz Belvedere е на 6 км от търговски център SOHO Square и на 13 км от Международния конгресен център.

Виж повече >>

Почивка в Шарм ел Шейх в Coral Sea Holiday Resort 5*

за дати от 26.03.2023г,

Цена от 1266 лв. на човек

Почивка в Шарм ел Шейх

Coral Sea Holiday Resort е идеалното място за семейства с обещание за много забавления за най малките. Новият аквапарк забавлява гостите с Boomerang пързалката и с Speed и Bowl пързалките. Освен това може да се състезавате на пързалките с няколко коридора или да отидете на Мързеливата река.

Виж повече >>

Почивка в Шарм ел Шейх в Jaz Mirabel Park 5*

за дати от 26.03.2023г.
7 нощувки

Цени от 1292 лв. на човек.

Почивка в Шарм ел Шейх

Jaz Mirabel Park 5* се намира в спокойната част на Шарм ел-Шейх, до залива Набк, на 600 м. от брега на морето. Центърът на Шарм ел-Шейх е на 13 км., а международното летище е на 12 км. от хотела. Хотелът предлага редовни автобусни трансфери до залива Наама.

Виж повече >>

Почивка в Шарм ел Шейх в Magic World Sharm Club By Jaz 5*

за дати от 26.03.2023г,

Цена от 1543 лв. на човек

Почивка в Шарм ел Шейх

Magic World Sharm – Club By Jaz 5* е модерен и различен комплекс, създаден с цел да задоволи вкуса на всякакъв тип пътешественици, независимо дали са млади двойки, семейства или самостоятелни туристи.

Виж повече >>

Почивка в Шарм ел Шейх в Rixos Sharm El Sheikh 5*

за дати от 26.03.2023г.

Цени от 2180 лв. на човек.

Намира на брега на морето, сред палмови дървета. Международното летище на Шарм ел Шейх e на разстояние 8 км. Тук ще намерите много удобства, възможности за релакс и забавления. Забавленията започват с плажни игри и продължават до вечерта – времето за плажни партита и вълнуващи шоута.

Виж повече >>

Почивка в Шарм ел Шейх в Steigenberger Alcazar 5*

за дати от 28.08.2022г,
7 нощувки

Цена от 2729 лв. на човек

Почивка в Шарм ел Шейх

Steigenberger Alcazar 5* е най-новият хотел от немската верига в Шарм ел-Шейх. Намира се в залива Набк, на по-малко от петнадесет минути от международното летище. Заливът Набк е район с очарователна красота, с контрасти между високи планини, дълбоки долини и меки, подобни на кадифе пясъци, ограждащи топлото Червено море..

Виж повече >>

Хотел Coral Sea Imperial Sensatori 5*

за дати от 28.08.2022г.
7 нощувки

Цени от 1830 лв. на човек.

Този стилен и престижен петзвезден комплекс се намира в Шарм ел Шейх и е разположен на брега на Червено море. Намира се на 3 км от международното летище Шарм ел Шейх и на 18 км от залива Naama.

Виж повече >>

Хотел Baron Resort Sharm El Sheikh 5*

за дати от 28.08.2022г,
7 нощувки

Цена от 2025 лв. на човек

Първокласният хотелски комплекс Baron Resort Sharm El Sheikh 5* се намира на 3 км от площад Сохо и на 15 км от залива Наама. Международното летище на Шарм ел Шейх e на разстояние 8 км.

Виж повече >>

Някогашно рибарско селище, днес Шарм ел Шейх един от най-красивите курорти, предлагащи почивка в Египет. Намира се на южното крайбрежие на Синайския полуостров. Построени са като оазиси насред пустинята луксозни хотели с висок стандарт и обслужване, ресторанти, предлагащи местна и международна кухня, прясна риба, плодове и зеленчуци. Повечето хотели са с обширна територия с красиви градини с палми, цветя, алеи, паркове, басейни и водни пързалки.
Плажовете са пясъчни повечето с кристална чиста вода на много места има рифове е невероятно богатство на морски видове.
Шарм ел Шейх е известен още и като „Град на мира” – в него се провеждат много конференции и срещи, свързани с мира в Близкия Изток.
През лятото температурите са високи и често курортът се посещава от Ноември до Април. Най-известните райони са Заливът на акулите, Рас Насрани, Заливна Набк. На 40 км от града се намира заливът Наама Бей, известен с множеството нощни заведения, казина, кафенета, ресторантите – „Планет Холивуд”, „Хардрок кафе”, „Буда бар”, хотелските вериги „Риц Карлтън” и „Четири сезона”.
Градът е предпочитано място за практикуване на водни спортове, гмуркане, шнорхелинг, както и кайтсърфинг.
Шарм ел Шейх е и отправна точка за много еднодневни туристически екскурзии, които също може да включим към основния пакет. Включеният в списъка на ЮНЕСКО манастир „Света Екатерина” е един от най-старите храмове и епархии в света. В манастира се намират „Не горящата къпина“ и кладенецът на Моисей. За туристите в района се предлага и възможността за изкачване на връх Моисей в планината Синай, на който Господ е дал на Моисей десетте Божи заповеди.
Природният феномен „Цветният каньон“, разположен на 150 км от Шарм ел-Шейх, е клисура с дължина около 5 км, предоставяща невероятна красота от живописна палитра от цветове на самите скали – жълто, бяло, червено, с ярки светещи отенъци.