0898 745723
Позвънете ни!
info@4posokibg.com
Пишете ни!

Почивка в Ал?Белек

Хотел CLUB FOREVER BODRUM 4*

Здравейте приятели, ако сте решили да се отдадете на една луксозна почивка, то без съмнение Бодрум е правилен избор. Акцентирали сме върху няколко програми и хотели, които са с висок рейтинг, на първа линия и с пясъчен плаж, подходящи за семейна почивка и почивка с деца. Разбира се може да предложим и бюджетни почивки, както такива със собствен транспорт. Нашият съвет към вас е да изпратите запитване относно брой, период на настаняване и, ако има специални предпочитания и изисквания и ние в най-кратки срокове ще изпратим конкретна цена. За информация и резервации: info@4posokibg.com или телефон +359 898 745 723.

ЦЕНА:  От  лева

Вид оферта: почивка

Местоположение: Турция, Бодрум

За дати: От Май 2023 до Октомври

Времетраене: 7 нощувки

 Вид транспорт: Автобус, Собствен транспорт, Самолет

Маршрут: София - Бодрум - София

ОПИСАНИЕ

Разположение

Хотелът се намира на 35 км от летището в Бодрум, на 1 км от центъра на Бодрум в района Ичмелер, на площ от 14.000 m2. В близост има автобусна спирка. Хотела е с концепция "Only adults 14+".

В стаите:

Хотелът разполага със 215 стандартни стаи. Всяка една от тях е оборудвана с: климатик, телевизор с плосък екран и сателитна телевизия, телефон, мини бар, сейф (платен), баня с душ, сешоар, балкон/тераса.

На територията на хотела:

Хотелът разполага с основен ресторант, 2 а-ла карт ресторанта (италиански и рибен) 1 път в седмицата - безплатно, 3 бара - на плажа, при басейна и един 24-часов, 1 открит басейн, магазини, тв зала, игрална зала, конфернтна зала, СПА център, тенис на маса, билярд, анимация, WI-FI  в общите части.

Плаж:

Собствен плаж - пясък и платформа. Разделен от основната сграда с тунел под пътя. Бар на плажа. Чадъри и шезлонги при басейна и плажа - безплатно.

Хранене:

All inclusive - Закуска, обяд и вечеря на шведска маса, алкохолни и безалкохолни напитки местно производство - без лимит (съгласно концепцията на хотела).

ВКЛЮЧВА

Безплатни услуги

турска баня, сауна, фитнес, билярд, тенис на маса, анимация, ТВ зала.

НЕ ВКЛЮЧВА

Платени услуги

масажи, магазини, моторни водни спортове, доктор, фризьор, фотограф, напитките в а-ла-карт ресторантите.

ГАЛЕРИЯ

ЗАПИТВАНЕ

    за дати 01.05.2022г,
    Директни резервации на хотели

    Цена от 21 EUR.

     в следните примерни хотели:
    • Limak Atlantis 5*
    • Tui Magic Life Masmavi 5*
    • Ic Santai Famili Resort 5*
    • Xanadu Resort 5*
    • Titanic Deluxe Golf Belek 5*
    • Selectum Luxury Resort 5*
    • Gloria Verde Resort 5*
     За пълна програма и резервации:
    info@4posokibg.com