0898 745723
Позвънете ни!
info@4posokibg.com
Пишете ни!

Почивка на остров Мавриций Почивка на остров Мавриций

Представяме подбрани хотели за Вашата почивка до остров Мавриций, където можете да се насладите освен на приказните бели плажове, но и на прекрасна природа - планини, реки, долини, гори, езера и водопади. Климатът е превъзходен, морето е топло и тюркоазено, пясъкът е фин и в лагуните се наблюдават красиви коралови рифове, а кухнята е превъзходна!
Остров Мавриций с чартърен полет от София на 11.02.2022г.

Почивка на остров Мавриций в ANELIA RESORT & SPA 4*
www.aneliaresort.com

за дата 11.02.2022,
7 нощувки

Цена от 1420 EUR.

Този нов хотел, открит през 2015 г, е разположен на западното крайбрежие на о-в Мавриций, на плажа Флик-ен-Флак и е построен в традиционен островен стил с модерни елементи. Хотелът се намира на 46 км от международното летище на Мавриций, на 30 км от столицата Порт Луис и на 300 м от селището Флик-ен-Флак. Подходящ е както за двойки, така и за семейства с деца.
Основен ресторант La Toque Blanche (с капацитет 250 души) с местна, морска и интернационална кухня и тематични вечери на бюфет всяка вечер и алакарт меню за обяд, алакарт ресторант с морска кухня Esplanade Beach Grill (с капацитет 80 души), 3 бара - Burger Bar, снек бар при басейна Dolphin Bar, коктейл бар на плажа Sunset Bar, 2 открити инфинити басейна за възрастни и 2 за деца, фитнес, стая за игри, тенис корт, СПА център с външно джакузи, хамам и сауна, конферетна зала, паркинг, 24-часова рецепция. Безплатни услуги: аква джим, тенис на маса, плажен волейбол, боча, йога класове, дневна и вечерна анимация, тематични вечери, паркинг, Wi-Fi на цялата територия на хотела. Платени услуги: водни спортове, масажи и процедури в СПА центъра. За децата: детски клуб, 2 детски басейна, стая за игри. Плаж: собствен, с фин бял пясък. Хранене -ALL INCLUSIVE - закуска, обяд и вечеря, с включени алкохолни и безалкохолни напитки.

Почивка на остров Мавриций в MARITIM CRYSTALS BEACH HOTEL 4* maritimcrystalsbeachhotel.mu/en/hotel/overview/ove

за дата 11.02.2022г.
7 нощувки на база All Inclusive

Цена от 1607 EUR на човек.

Съвременният Maritim Crystals Beach Resort & Spa се намира в Палмар и предлага тропическа градина с водни елементи и уникална местна архитектура. Летището е на 49 километра.Модерните и елегантни стаи са с с балкон или тераса с гледка към Индийския океан. Всички са оборудвани с кът за сядане, плоскоекранен телевизор, минибар и климатик. Екстрите включват удобства за приготвяне на кафе и чай. Всяка стая разполага със самостоятелна баня с овална вана, душ и двойна мивка.
В хотелски комплекс Maritim Crystals Beach Resort има 4 ресторанта и 2 бара, в които се сервират кулинарни изкушения. Предлага се разнообразие от европейски, японски и индийски ястия, включително скара и риба. Хотелският комплекс предлага също тенис корт, навес за лодки, академия за кайтсърф и център за гмуркане. Гостите могат да се насладят безплатно на гребане в изправено положение и гмуркане с шнорхел, а наблизо има и голф игрища с по 18 дупки. За малки деца и тийнейджъри хотелският комплекс предлага детски клуб, както и тийнейджърски клуб.Хранене All inclusive - Закуска, обяд и вечеря, с включени алкохолни и безалкохолни напитки местно производство.

Почивка на остров Мавриций в SEASENSE BOUTIQUE HOTEL & SPA (Adults Only) 5* www.searesortshotels.com/seasense

за дати 11.02.2022
7 нощувки с директен чартър от София

Цена от 1826 EUR на база All Inclusive.

Хотелът се намира на първа линия на Palmar Beach, на 46 км от международното летище на Мавриций и на 40 км от столицата Порт Луис, в близост до малкия остров Ile aux Cerfs и на 7 км от най-близкия шопинг център. Хотелът е с концепция само за възрастни и е наскоро реновиран, като съчетава съвременен дизайн с типична островна архитектура.
Хотелът разполага с общо 59 стаи, от които 28 Charm Rooms (36 кв.м), 14 Deluxe Rooms (40 кв.м), 12 Suites (56 кв.м), 2 Junior Presidential Suites (80 кв.м), 3 Senior Presidential Suites с джакузи (110 кв.м). Всички стаи са оборудвани с: климатик, телефон, телевизор с плосък екран и сателитна телевизия, сет за кафе и чай, кафе машина Nespresso, Wi-Fi (безплатен), мини бар (платен), сейф (безплатен), баня с душ, сешоар, балкон или тераса с гледка към океана. Хранене ALL INCLUSIVE - закуска, обяд и вечеря, с включени алкохолни и безалкохолни напитки

Мавриций е островна държава се намира на около 900 км. източно от Мадаскар и има площ от 2040 кв.км., a населението e над 1 млн. души.
Столицата е Порт Луис, където са съсредоточени най-важните административни, финансови и културни сгради. Официалният език е английски, но се използват още френски и креолски.
Островът се счита за перлата на Индийския океан с безкрайните си златисти плажове, коралови рифове и мек климат, той се е превърнал в любима дестинация, включително и на много холивудски звезди. Символ на Мавриций е изчезналата птица додо, срещаща се до ХVII в.
Отдалечен от сушата, островът е запазил девствената си природа. Кристално сини води, прозрачни лагуни, палмови дървета, луксозни хотели, изискана кухня, интересна култура и традиции, отзивчиви и гостоприемни хора - това е, което гарантира на посетителите незабравими спомени.
Лятото в Мавриций започва от Ноември и продължава до Май. През това време островът се превръща в истинска райска градина. Свежа зеленина, безброй екзотични разцъфнали цветя и дървета, коралови рифове, прохладни водопади и дълбоки езера са само част от неземно красивия пейзаж, характерен за Мавриций. Любителите на водните спортове ще могат да се възхитят на истинските красоти и във водите около кораловите рифове чрез множество възможности за гмуркане и скуба дайвинг.
Не всеки знае, че Мавриций е един от най-големите производители и износители на захарна тръстика. Сградата на Парламента в Порт Луис, построена в стил барок, Старият театър, Природонаучният музей и Музеят на марките също сa подходящи за посещение.
Друга забележителност е областта Chamarel, която привлича много посетители. Вулканичните скални образувания датират от милиони години и представляват оцветяване на скалите в розово-лилави цветове.