0898 745723
Позвънете ни!
info@4posokibg.com
Пишете ни!

Почивка в Египет, почивка в Хургада, ваканция в Египет

JAZ SARAYA MAKADI RESORT 5*

Здравейте приятели, ако сте решили да се отдадете на една луксозна почивка, то без съмнение Хургада е правилен избор. Акцентирали сме върху няколко програми и хотели, които са с висок рейтинг, на първа линия и с пясъчен плаж, подходящи за семейна почивка и почивка с деца. Разбира се може да предложим и бюджетни почивки, както такива със собствен транспорт. Нашият съвет към вас е да изпратите запитване относно брой, период на настаняване и, ако има специални предпочитания и изисквания и ние в най-кратки срокове ще изпратим конкретна цена. За информация и резервации: info@4posokibg.com или телефон +359 898 745 723.

Почивка в Хургада

ЦЕНА:  От 1399 лева

Вид оферта: почивка

Местоположение: Египет, Хургада

За дати: От Септември до Ноември

Времетраене: 7 нощувки

 Вид транспорт: Самолет

Маршрут: София - Хургада - София

ОПИСАНИЕ

Jaz Saraya Makadi 5* е прекрасен избор за отдих и почивка, предлагащ 5* лукс и високо качество на обслужване. Нареден сред най-добрите хотели на крайбрежието на Червено море. Хотелът може да се похвали със спиращи дъха гледки , прекрасни възможности за разходки , безкрайни забавления, вкусна кухня и всички необходими условия за една незабравима почивка.
Веригата Jaz hotels доминират в качеството на предлаганите услуги, но хотелите Jaz Saraya 5* и Jaz Aquamarine 5* ги отвежда на много по-високо ниво. В допълнение към водните паркове, пързалки и плувни басейни, резортът още предлага басейни, напълно оборудвани спортен център и вътрешен театър с ежедневни представления. Младите гости могат да се насладят на детския клуб, докато възрастните могат да се поглезят, прекарвайки по няколко часа ежедневно в СПА центъра. Предлагащ спокоен частен пясъчен плаж хотел Jaz Saraya 5* е отличен избор за отдих и почивка за малки и големи..

Разположение:

Потопете се в 5* разкош на брега на Червено море. Хотел Jaz Saraya Makadi 5* е част от известната верига Jaz Hotels и се намира в южната част на курорта Хургада – известен със своите ненадминати предложения за гмуркане и уиндсърфинг.

В стаите:

Jaz Saraya Makadi 5* разполага с 325 просторни и уютни стаи –
Всички стаи са за непушачи, с индивидуален климатик и включват балкон или тераса с прекрасна гледка. Стандартните удобства в стаите са:
луксозна баня с душ;
сателитна телевизия;
директен международен телефон;
минибар;
сешоар;
сейф;
възможност за приготвяне на чай и кафе (еспресо машина).
Супериор стаите са с размери от 34 м², с максимален капацитет за настаняване до 2 възрастни и 1 дете, с 2 единични легла или спалня и гледка към градината.
Фамилна стая е с размери от 45м², максимален капацитет за настаняване до 2 възрастни и 1 дете с 1 голяма спалня и гледка към басейна.

На територията на хотела:

Ресторант Sun Flower е главният ресторант с пищен бюфет за закуска, обяд и вечеря, включително тематични вечери.

Ресторант Al Nakhil е вторият главен ресторант отново с пищен бюфет за закуска, обяд и вечеря, включително тематични вечери.
Cabare Снек Ресторант предлага леки закуски , сандвичи , местни алкохолни и безалкохолни напитки.
Лоби барове – резортът ръководи 3 бара, идеални за студена напитка след активен ден:
Beach Bar лоби бар – на плажа
Tamerina лоби бар – отворен 24 часа.
Ganzabil – Бар на басейна

Плаж:

Чатен и девствен, плажът е оборудван с шезлонги и чадъри. В близост до него има разположено игрище за плажен волейбол. На място могат да се организират уиндсърф, гмуркане, дълбоководен риболов или яздене на камила по пясъка.

Хранене:

All Inclusive

ВКЛЮЧВА

Безплатни услуги

НЕ ВКЛЮЧВА

Платени услуги

ГАЛЕРИЯ

ЗАПИТВАНЕ

    за дати 01.05.2022г,
    Директни резервации на хотели

    Цена от 21 EUR.

     в следните примерни хотели:
    • Limak Atlantis 5*
    • Tui Magic Life Masmavi 5*
    • Ic Santai Famili Resort 5*
    • Xanadu Resort 5*
    • Titanic Deluxe Golf Belek 5*
    • Selectum Luxury Resort 5*
    • Gloria Verde Resort 5*
     За пълна програма и резервации:
    info@4posokibg.com